Onze zakouskis

  • Rundscarpaccio met truffelolie, Parmezaan en rucola
  • Gegrilde courgette met Chimichurri, huisgedroogde tomaten en verse kaas uit Acrémont
  • Gerookte zalm met infusie van rode bietensap, geitenkaan en verse kruiden
  • Gerookte eendenborst Bagle uit Baelen, mangochutney
  • Krokant brood met huisgemaakte humus, koriander en zwarte sezaam
  • Krokant brood met tartaar van gerookte forel, roze bessen

  • Huisgemaakte Mini Cheeseburger met ham uit Montenau en ‘le Valet’ kaas
  • Huisgemaakte quiche met gegrilde paddenstoelen en venkel
  • Artisanale garnaalkroket
  • Gecarameliseerde ‘Boudin blanc’, chutney van witte uien
  • Gegrild paddestoelen, erwtenmousse en gefriteerde uien
  • Scampi Tempura met noten paneermeel, ‘sauce aigre-douce’

De grijze Noordzee-garnaal met zijn typische smaak volgt een traditioneel recept uit Oostduinkerke. In deze gemeente aan de Belgische kust wordt het eeuwenoude ‘garnaalvissen te paard’ in ere gehouden, wat door UNESCO werd erkend als werelderfgoed.

Onze garnaalkroket, verzonnen door Herwig en Christof, onderscheidt zich door een smeuïge, bijna lopende vulling op basis van verse garnalenbouillon, met 40% smaakvolle garnalen en rondom lichte, krokante korst.

Ce menu comprend un échantillon de nos créations.
Il est dépendant des saisons et des disponibilités des produits régionaux proposés.
Tous nos menus sont adaptables à vos souhaits.
N’hésitez pas à prendre contact !